Over mezelf

Wie ben ik?

Mijn naam is Femke. Vriendin van Robbie en mama van Scott. Een jonge vrouw met een hart voor baby’tjes/kinderen. Van opleiding ben ik zorgkundige en ik heb altijd heel graag met kindjes gewerkt.

Mijn passie om een babyspa te openen kwam doordat mijn zoontje en ik de ervaring hadden opgedaan om te gaan genieten in een andere babyspa.

Zo is dit uitgegroeid tot één van mijn grootste dromen om met een eigen zaak te starten wat ik sinds januari 2022 met enorm veel passie en liefde doe.

Daarnaast vind ik het ook geweldig/zalig om baby’tjes/kindjes zo te zien genieten samen met hun ouders, grootouders,  meters en peters of met eender wie.

Als mama heb ik er altijd van genoten om mijn zoontje te masseren (helaas blijft hij niet meer stil liggen). Op deze manier kan ik het aan jullie leren, zodat jullie even hard kunnen genieten zoals ik deed. Want eerlijk? Uw kleintje zo te zien genieten, dat laat je hart spontaan een sprongetje maken.

Graag zie ik jullie in onze babyspa. Baby’tjes met hun familie weer helemaal ontspannend naar huis zien gaan is altijd fijn en dat is nog steeds mijn doel.

Veel liefs, Femke

Gedreven                        Hardwerkend                       Vastberaden
Femke